Krõbedad rosetid

2 muna
0,5 dl suhkrut
1,5 dl piima või vett
1,5 dl nisujahu
veidi soola

küpsetamiseks toiduõli

tuhksuhkrut

1. Sega omavahel munad ja suhkur.
2. Lisa piim, jahu ja sool.
3. Kuumuta õli. Küpsetusnõu võib olla väike, kuna rosette küpsetatakse ükshaaval.
4. Hoia rosetirauda hetk kuumas õlis. Nõruta liigne rasv ära ja kasta raud veidi üle poole taignasse. Ära lase taignal raua peale valguda, nii saad roseti selle küljest kergesti kätte.
5. Küpseta rosetid helepruuniks ja tõsta majapidamispaberile nõrguma.
6. Sõelu jahtunud rosettidele tuhksuhkrut.

PS. Rosetiraudasid nimetatakse ka krustaadiraudadeks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga