Shokolaadi – rosinamuffinid

100 g toasooja võid
2 dl suhkrut
2 muna
1,5 dl maitsestamata jogurtit
1 dl piima
4,5 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
100 g shokolaadi (Bitter)
2 dl rosinaid
kirsse

1. Vahusta toasoe või suhkruga.
2. Lisa ükshaaval munad, jogurt ja piim.
3. Sega jahu hulka küpsetuspulber ja lisa jahu taignale.
4. Tükelda shokolaad ja rosinad ning lisa need taignasse.
5. Pane tainas vormidesse ja lisa igasse veel üks kirss. Küpseta 200°C juures u. 15 minutit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

2 kommentaari “Shokolaadi – rosinamuffinid

  1. No, esimest korda tegin seda sügisel koolis ja tuli imemaitsev siis tegin veel ühe korra ja nüüd kohe hakkan ka tegema, loodan, et tuleb hea välja !
    Kuigi peaks lisama, et minul läks koolis tegemisel küll ahjus natuke kauem aega, aga eks see vist oleneb ahjust ka 😉 !
    Igal juhul soovitan küll kõihil teha, sest ¹okolaad jääb sinna sisse selline vedel tükk :) !
    Nämma …!