Maisi – banaani püreesupp röstitud saiaga

1 purk konservmaisi (u. 300 g)
2 banaani
2 sl nisujahu
4 sl võid
3 kl piima
3 kl vett
soola
suhkrut

1. Aja mais läbi hakklihamasima või püreesta saumikseriga. Vala mais kastrulisse, lisa vesi ja lase keema tõusta.
2. Eraldi prae kergelt jahu 2 sl võiga, lahusta see kuuma piimaga, lase keema tõusta, sega maisipüreega ja keeda 15-20 minutit.
3. Hõõru supp läbi sõela, lisa peeneks hakitud banaanid, kuumuta, maitsesta soola ja suhkruga ning lisa või.
Serveeri röstitud saiaga või maisihelvestega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

30 kommentaari “Maisi – banaani püreesupp röstitud saiaga