Grillitud banaanid brüsseli kapsa ja suitsupeekoniga

20 brüsseli kapsa pead
1 sidrun
2 banaani
200 g suitsupeekonit
võid
soola
pipart
muskaatpähkleid

1. Lõika iga kapsapea juurika juurest lahti. Lase soolaga maitsestatud vesi keema, lisa peenestatud sidrun ja keeda selles kapsaid umbes 8 minutit kuni need on poolvalmis. Vala kapsad sõelale nõrguma.
2. Koori banaanid ja lõika 2 cm tükkideks.
3. Keera kapsapead peekoniviiludesse ja lüki vaheldumisi banaanitükkidega küpsetusvardasse. Maitsesta soola, pipra ja riivitud muskaatpähkliga.
4. Pintselda sulatatud võiga vardad üle. Grilli vardaid madalal kuumusel igast küljest umbes 2-3 minutit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga