Valge shokolaadiga juustukook

200 g küpsiseid (“Digestive”)
50 g võid
300 g valget shokolaadi
400 g toorjuustu (“Creme Bonjour”)
1,5 dl hapukoort
2 muna
1 tl vanillisuhkrut
maasikaid

1. Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga ühtlaseks massiks. Suru segu küpsetusvormi põhja.
2. Sulata shokolaad ( plekist kausis kuumavee nõus, mitte pliidil).
3. Pehmenda toorjuust, lisa hapukoor, munad ja vanillisuhkur.
4. Lisa sulatatud shokolaad.
5. Kalla segu vormi.
6. Küpseta 160°C u. 1h. Jahuta ja kaunista masikatega
mm.. kui hea ja magus.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

54 kommentaari “Valge shokolaadiga juustukook

  1. Panin ka valge šokolaadi asemel kondentspiima 300g ja tulemus oli hea. Vb natuke magus, sest kondentspiim siiski ju magusam kui šokolaad.
    Ainus miinus koogi puhul on vist see, et toorjuust on nii kallis ja minul läks poes, et puuduvad asjad osta 100 kr.

  2. Kiidan seda õudselt head kooki! Kuigi valge ¹okolaadi sedavõrd suur hulk tundub hetketi lausa priiskamisena, sest kook on niigi magus ja hea.

  3. uskumatult hõlbus ja hea! tegime pooleteistkordse koguse suurde lahtikäivasse vormi, sisse panime kolmandiku valget shokolaadi ja 2/3 kondentspiima (aitäh vijhe eest) ja super! peale sobisid praegusel aastaajal külmutatud vaarikad ideaalselt..
    espressoga võrratu!

  4. asendasin valge ðokolaadi kondenspiimaga ja oli ka väga hea. jääb ära ðokolaadi kuumutamisega jändamine :)