Shokolaadimuffinid

150 g margariini
1 ½ dl suhkrut
2 muna
1 ½ dl nisujahu
1 dl kartulitärklist
2 sl kakaopulbrit (ilma suhkruta)
1 dl hapukoort
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vaniljesuhkrut
100 g küpsetusshokolaadi

1. Vahusta rasv ja suhkur.
2. Sega ühe kaupa hulka munad.
3. Sega kuivained omavahel, ja lisa vaheldumisi hapukoorega.
4. Jaga segu muffinivormidesse.
5. Küpseta koheselt 225°C juures, umbes 15 min.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

9 kommentaari “Shokolaadimuffinid

  1. Mina lisasin kogemata 1 dl suhkrut ja 1 dl jahu ning tulid ikkagi super pehmed, kohevad ja maitsvad. Eriti hea on sulanud sokolaad seal sees.

  2. väga head muffinid…viivad keele alla…

    vahustama peab tõesti kauem ja sokolaadi ei tükeldanud, vaid lasin suurtel tükkidel taignasse sulada!

  3. Väga head tulid. Mul küll shokolaadi ennast taignasse sisse panna polnud, kuid ilma shokolaaditükkideta tulid ka viimase peal.

    Ja mina sain 18 tk.

  4. lilian&tanel - shokolaadifännid

    väga head ja maitsvad.
    ainult shokolaadi tuleks panna 150 g ja suurte tükkidena taigna sisse.

    hästi palju tuleb vahustada, siis jäävad pehmed ja kohevad.