Juustu – vaarikakook

Põhi:
1 muna
1 dl suhkrut
100 g Taluvõid
2,5 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit

Täidis:
250 g sidrunimaitselist kohupiima (Farmi topsi)
150 g maitsestamata toorjuustu (Philadelphia Light)
1,5 dl suhkurt
2 munakollast
2 sl jahu
1 dl piima
2 tl vaniljesuhkurt
2 dl külmutatud vaarikaid

Kate:
2 munavalget
1,75 dl suhkurt
peotäis mandlilaaste

1. Vahusta või ja suhkur, klopi juurde munad, lisa jahu ja küpsetuspulber.
2. Vooderda taignaga lahtikäiv koogivorm.
3. Valmista täidis, segades omavahel kohupiimapasta, toorjuust, suhkur, munakollased, piim, jahu, vanillisuhkur ja marjad.
4. Vala segu vormi ja küpseta ahjus 175°C juures 40 minutit.
5. Klopi munavalged ja suhkur kõvaks vahuks ja määri see ühtlaselt koogile.
6. Raputa peale mandlilaastud ja pane veel 20 minutiks ahju.
Serveeri jahtunult.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

2 kommentaari “Juustu – vaarikakook

  1. maitse väga hea, kuid seest jäi liiga vedelaks – seepärast ei saanud kooki ka vormist korralikult kätte ja tükid vajusid inetult laiali.