Riis banaani ja hakklihaga

100 g hakkliha
1 mugulsibul
1 väiksem banan
2 sl ketshupit
keedetud riisi
soola

Pruunist hakkliha ja sibul, maitsesta soolaga, lisa tükeldatud banaanid (seibid) ning ketshup. Serveeri keedetud riisil.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

5 kommentaari “Riis banaani ja hakklihaga

  1. Iseenesest väga positiivselt huvitav maitseelamus. ja kogused on ka väga hästi 1 inimese jaoks välja arvestatud :)

  2. ülirõve, sorry aga mina pettusin ikka täiega. võib-olla olen ma mingi erilise maitsemeelega, aga banaan ketðupiga maitseb liiga imelik.
    esiteks poleks pidanud seda serveerima mitte riisi, vaid makaronidega.
    teiseks on see suht mõttetu toit, kuna alternatiiv- keedetud makaronid praetud hakkliha ja rohelise sibulaga on sama lihtne valmistada ja maitseb ka paremini. või siis soovitaks selle asemel teha hoopis pastat tomatikastmega.
    ja miks peab üldse seda banaani sinna toppima- teeb toidu imelikult kleepuvaks.

  3. Kodus sibulat ei olnud ja tegin ilma selleta. Huvitav ja maitsev! Soovitan kindlasti proovida. Need kogused on yhe s””ja jaoks t2iesti sobivad.

  4. Marje Mölder

    See on ikka meeletult hea. Tahtsin midagi natuke teistsugust süüa teha, katsetada ja leidsin siit selle retsepti…Ja nüüd juba mitu korda teinud. Tõsiselt maitsev:)

  5. suurendasime koguseid neli korda ning saime täiesti hullult söönuks… nii hea asi on, proovige kindlasti :)