Piparmündimaitseline shokolaadikook

150 g võid
1,5 dl suhkrut
3 muna
2 sl hakitud värsket piparmünti
3 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
2 tl vanillisuhkrut
2 dl õunamoosi või riivitud õunu
50 g shokolaadi
1,75 dl tuhksuhkrut

GLASUUR:
1,75 dl tuhksuhkrut
1 sl vett

KAUNISTAMISEKS:
shokolaadiströsseleid

1. Vahusta toasoe või suhkruga. Lisa ükshaaval ja vahustades munad. Puista vahu hulka hakitud piparmünt ja shokolaad, sõelu hulka kuivained. Lõpuks lisa õunamoos.
2. Vala tainas võiga määritud keeksivormi. Küpseta 175°C ahju allosas 50-60 minutit.
3. Glasuuri jaoks sega sõelutud tuhksuhkur veega ja nirista koogile
4. Puista üle strösselitega ja kaunista piparmündilehtedega … lõpp.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Piparmündimaitseline shokolaadikook

  1. Selle koogi glasuuriks on väga hea kasutada “After Eight” šokolaadi. Kuumale koogile laduda peale šokolaadid ja tulemus on suurepärane.