Seenekakukesed riisiga

2 dl keedetud riisi
400 g kupatamist mittevajavaid metsaseeni austerservikuid või shampinjone
1 punane paprika
1 dl vett
2 muna
1 dl jämedat riivsaia
1 dl riivjuustu
purustatud musta pipart
1 tl soola
praadimiseks õli

1. Hauta väikesteks tükkideks lõigatud seeni omas mahlas, kuni kogu vedelik aurustub, lase jahtuda.
2. Klopi muna lahti, lisa vesi ja riivsai, lase paisuda.
3. Lõika paprika pisikesteks tükkideks. Sega kõik ained tainaks, maitsesta.
4. Jaga tainas süvenditega pannile (munapann), vajuta lamedaks ja prae keskmisel kuumusel mõlemalt poolt pruuniks. Serveeri koos kuumade keedukartulitega ja küüslaugumajoneesiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga