Topelt – banaanikoogid

6 väga küpset banaani
2 muna
5 sl suhkrut
1,5 dl jahu
0,5 tl jahvatatud muskaati

Lisandiks:
2 küpset banaani
1 sl võid
jahvatatud muskaati
vahtrasiirupit või mett

1. Mikserda munad suhkuruga heledaks ja kohevaks. Töötle banaanid püreeks ja sega munavahuga kokku. Lisa muskaat ja klopi juurde nii palju jahu, et tainas oleks pigem paksuvõitu kui liiga vedel.
2. Küpseta koogid keskmisel kuumusel kuumas õlis mõlemalt poolt pruuniks.
3. Lisandiks lõika banaanid tükkideks ja kuumuta pannil võis keskmisel kuumusel pidevalt segades 2 minutit. Maitsesta muskaadiga ja tõsta segu kookidele, peale nirista siirupit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Topelt – banaanikoogid

  1. võtsin poole kogusest (meil 4-ja liikmeline pere) sellest piisab.Serveerisin hoopis jäätisega,koogid olid veel soojad,supepr hea magustoit.
    jahu panin ka poole rohkem kui kirjas on.