Forell kodujuustuga

forelli fileed
kodujuustu
värsket tilli
mugulsibulat
peterselli
soola
pipart
1/2 sidrunit
juust atleet (või muu)

1. Võtame kodujuustu, hakime sinna juurde sibula, tilli ja peterselli. Lisame maitse järgi soola ja pipart. Pigistame sinna juurde pool sidrunit. Segame selle korralikult segi.
2. Paneme selle massi fileele ja keerame filee rulli (kalale endale soola ei lisa).
3. Asetame kala fooliumile ja riivime peale juustu.
4. Katame kala fooliumiga kinni ja asetame ahju.
5. Kala küpseb 25 umbes minutit 180°C ahjus.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

4 kommentaari “Forell kodujuustuga

  1. Minul tuli see lihtsalt suurepärane välja. Ainult et juust sulas kõik fooliumi külge. Väga maitsev sellegipoolest.