Suvekala

600 g ahvenafileed
3 porgandit
0,5 l kukeseeni
2 mugulsibulat
veidi valget veini
1,5-2 dl kalapuljongit
võid
soola
valget pipart
murulauku

1. Viiluta porgandid ja sibulad. Puhasta ja tükelda seened.
2. Sulata või pannil ja hauta selles porgandeid mõni minut. Lisa seened ja sibulad. Prae, kuni seentest eraldunud vedelik on aurustunud.
3. Kalla pannile kalapuljong ja vein. Lase haududa, kuni praed ahvenafileesid.
4. Prae ahvenafileed võis mõlemalt poolt ja maitsesta soola ning valge pipraga.
5. Sega kõik ained omavahel kokku ja haki rohkelt murulauku peale. Serveeri otse pannilt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga