Boeuf a`la tar-tar

75 g värsket veisefileed
35 g vürts- või hapukurki (konserv.)
35 g mugulsibulat
1 anshoovisefilee
10 g kapari marju
1 munakollane
10 g mädarõigast (konserv.)
45 g vürtsikat tomatikastet
15-20 g võid
50 g röstsaia
värskeid ürte
soola
värskelt jahvatatud musta pipart

1. Puhasta veisefilee hoolikalt kelmetest ja soontest ning kraabi sellest terava noaga (risti kiudu) lihamass. Võid ajada liha ka läbi hakklihamasina.
2. Kurk ja sibul lõika väikesteks kuubikuteks.
3. Pese ja kuivata muna. Vormi lihamassist väike pätsike, vajuta selle keskele lohk ning aseta sinna munakollane.
4. Lihapätsikese ümber aseta kurgid, sibul ja mädarõigas. Kaunista böff anshoovise, kapari ja värskete ürtidega.
5. Sai prae võis kuldkollaseks või rösti röstris.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

71 kommentaari “Boeuf a`la tar-tar

  1. loomulikult on see hea, aga täna kaubandusest küll sellise kvaliteediga liha ei saa, et seda süüa teha julgeks
    kuigi olen kindel, kes pits külma viina sinna juurde pakub, siis selle mehe külalised on rahul :)