Kookose – rabarberikook

Põhi:
3 dl nisujahu
1/2 dl tuhksuhkurt
150 g võid
2 sl külma vett

Täidis:
600 g rabarberit
1 sl suhkurt
1 sl kartulijahu
0,5 dl kookoshelbeid

Kookoskate:
2 muna
2 dl suhkrut
1,5 dl kookoshelbeid

Sega jahu, suhkur ja või köögikombainis, lisa vesi ja sega ühtlaseks tainaks.
Suru 24cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja ja äärtele. Torka kahvliga augud tainasse ja pane pooleks tunniks külmkappi.
Küpseta 15 min 175°C juures.
Lõika rabarberid 2 cm tükkideks ja sega suhkru, jahu ja kookosega. Katte jaoks vahusta munad suhkruga ja sega hulka kookoshelbed.
Laota rabarberid eelküpsenud tainale, vala peale kookoskate ja küpseta veel 30 minutit.

Mõnus suutäis külma piimaga!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

83 kommentaari “Kookose – rabarberikook

  1. kook viib keele alla:-) ja seda mitte ainult oma pere meelest, vaid ka külalised olid samal arvamusel ning sai neilegi retsept kaasa antud. täpselt parajalt hapukas-magus-kookosene ja sulas suus..:-) soovitan soojalt!