Forelli – kapsarullid

300-400 g forellifileed
4-8 suurt lehte hiinakapsast
2 muna
100 g riisi
100 g rõõska koort (35%)
100 g rõõska koort (10%)

Keeda hiinakapsa lehed rohkes soolaga maitsestatud vees poolpehmeks ning jahuta.
Forellifilee puhasta luudest ja lõika õhukesteks viiludeks.
Keeda munad ja riivi. Samuti keeda riis ning jahtunult sega riivitud munaga kokku.
Jaga ühele või kahele üksteisepeale pandud kapsalehele forelliviilud ja maitsesta neid soola-pipraga. Seejärel pane keskele veel muna-riisisegu ja keera kogu asi rulli. Pane valmis rullid ahjuvormi nii, et nad ei saaks kuumenedes lahti paisuda ning vala soola-pipraga maitsestatud kooreseguga üle küpseta ahjus.
Serveeri riisi või keedukartuliga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

47 kommentaari “Forelli – kapsarullid