Rabarberikook biskviittaignast

6 muna
6 sl jahu
6 sl suhkrut
suhkruga rabarberitükid(kogus vastavalt soovile)

1. Eemalda munavalge kollasest.
2. Klopi munavalge kõvaks vahuks.
3. Lisa munavalgele enne kloppimist natukene soola, siis läheb see kergemini vahtu.
4. Munavalge peab minema vahtu nii, et kui sa kausi tagurpidi keerad, siis jääb too kaussi.
5. Munakollasele lisa suhkur ja klopi ta enam-vähem beeziks.
6. Lõpuks hakka vähehaaval vahtu kollasele lisama.
7. Lisa vahtu ja jahu vaheldumisi kuni 6 lusikat jahu on pandud ja vaht kõik sees.
8. Sega kuni tainas on ühtlane.
9. Lisa rabarberitükid ja sega need laiali.
10. Lõpuks vala taigen vormi ja pange ahju kuumusel 190-210°C, küpseta kuldpruuniks. Serveerida sobib moosi ja shokolaadikreemiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

4 kommentaari “Rabarberikook biskviittaignast