Porgandikook

2 kl riivitud porgandit
2 kl suhkrut
2 muna
2 kl jahu
2 tl küpsetuspulbrit

Glasuur:
3 sl võid
2 sl suhkrut
1 sl kakaod
6 sl hapukoort

1. Sega riivitud porgand suhkruga ja jäta natukeseks seisma.
2. Lisa munad ja küpsetuspulbriga segatud jahu.
3. Ahju küpsema.

Glasuuri valmistamiseks sulata või, lisa suhkur ja kakao ning lõpuks hapukoor.

Valmis koogil lase natuke jahtuda ning kata pealt glasuuriga.

See kook viib keele alla ka mitte eriti porgandisõpradel. Head isu!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

67 kommentaari “Porgandikook

  1. Tõesti hästi maitsev kook. Ma panin küll juhuslikult topeltkoguse porgandit, kuid oleks võinud veelgi rohkem olla. Ja suhkrut panen järgmisel korral vähem.

    Sain siis terve suure plaaditäie kooki. Sellele tegin glasuuri ka topeltkoguse. Ja glasuuri oleks pidanud ka vähema suhkruga tegema.

    Aga muidu tõeline maiasmokkade lemmik:)

  2. Kook on hea, pole küll nii super nagu ma kommentaare lugesin, kuid mõnus siiski. Tasub proovimist.

  3. Väga hea kook! Lihtne ja kiiresti saab valmis…suhkurt lisasin ma kyll natuke vähem kui ette nähtud. Meeldis kõigile mu tuttavatele… soovitan :-)