Kass Arturi kook

200 g võid
300 g iiriseid(sonja cream)
1/2 pakki (65g) maisipulki(Magic Sticks)

1. Sulata kastrulis või ja iirised. Sega ühtlaseks massiks.
2. Vala suurde kaussi maisipulgad. Vala peale või-iirise segu.
3. Sega läbi ja lase aeg-ajalt segades jahtuda.
4. Kui segu on täielikult jahtunud, mätsi see küpsetuspaberi peal vorstikujuliseks ja keera paberisse.
5. Lase külmkapis seista vähemalt 2 tundi.
6. Lõika viiludeks ….

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

53 kommentaari “Kass Arturi kook

  1. Noo, kas tõesti on see mass täiesti jahtununa veel vormitav? Vabandage väga, aga ma tõesti kahtlen selles

  2. Tere!
    Ma tegin seda aga hoopis nii.
    100 gr Saaremaa võid, pakk (150 gr.) iiriseid ja pakike (150 gr.) teraviljarõngaid meega “RING”. Välja tuli super ja lastele maitses väga

  3. siin tundub nende komponentide vahekod veidi imelik… mina just tegin seda, panin pool pakki võid, kaks pakki iiriseid (sonja, butter toffe jms) ja terve magic sticksi paki… saab rohkem aga tuleb samamoodi väga hea.

  4. karin usun jah et saab küll teha ka ðokolaadiga 😀
    sest näiteks kirju koer- seal sa sulatad ðokolaadi võiga 😀 Noh aga kass Arturis Iiriis võiga 😀 Jah
    maailma parim asi!

  5. KIIRE!!!

    kas keegi oskaks öelda kas seda kooki(Kass arturi) saab teha ka nii et iiriste asemele panna ðokolaadi(sulatatud)

  6. kas keegi oskaks öelda kas seda kooki(Kass arturi) saab teha ka nii et iiriste asemele panna ðokolaadi(sulatatud)