Mustikataskud

TAIGEN:
1 pk (5 tk) võitaignaplaate

TÄIDIS:
2 dl mustikaid, 3 sl kartulijahu ja 2 sl suhkrut või 2 dl mustikamoosi

KAUNISTUSEKS
1 muna
2-3 sl pärlsuhkrut

LISAKS
pabervorme

1. Lülita ahi sisse ja keera 225°C kraadile. Sulata võitagnaplaadid. Rulli iga plaat umbes 18×12 cm suuruseks. 2. Lõika plaadid 6×6 cm suurusteks tükkideks. Jaota marjad plaatidele ja puista peale veidi kartulijahu ja suhkrut või pane igale plaadile veidi moosi. Keera taigna nurgad keskele kokku ja suru tihedalt kinni, et täidis välja ei valguks.
3. Tõsta pirukad pabervormidesse ja vormid ahjuplaadile. Määri munaga ja puista peale pärlsuhkrut.
4. Küpseta ahjus keskosas kuni taigen on kuldpruun, umbes 8-10 minutit. Kata rätikuga ja lase restile asetatult veidi jahtuda.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga