Praetud kana karri kastmes

Kana või kana koivad
Porgand
Sibul
Karri
Õli
Sool
Vesi
Hapukoor
Jahu

Kuumutada õli pannil.
Kanale raputada sool ning asetada pannile.
Kaan peale ja praadida kuni pann tihedalt säriseb (kana on kergelt pruunistunud). Kanale raputada karri pulbrit ühtlase kihina. Lisada klaas vett ja jätta hauduma seni kuni vesi ära aurustub. Pöörata kana ja lisada porgand ja sibul. Porgand ketastena, sibul peene hakkena. Lisada veel pool klaasi vett. Sortsu õli (valada porgandite peale) ja õhukese kihina karrit. Kana on siis valmis kui porgand on pehme. Lahustada jahu ja sool klaasis vees (olenevalt kana hulgast 1-3 sl). Lisada praele.
Sobib koos riisiga

Serveerimisel lisada hapukoort peene nirena.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

86 kommentaari “Praetud kana karri kastmes