Mägrapraad

1 kg mägraliha (selja- või kintsutükk)
100 g võid
100 g pekki
soola

MARINAAD:
150 g õli
0,6 l õlut
1 mugulsibul
1 porgand
2 küüslauguküünt
3-4 purustatud kadakamarja

1. Valmista marinaad: Tükelda köögiviljad ning sega õli, õlle ja purustatud kadakamarjadega. Marineeri liha 2-3 päeva.
2. Võta liha marinaadist ja kuivata. Piki pekitükkidega, hõõru soolaga ja küpseta ahjus ning kasta aeg-ajalt sulavõiga.

Hüva nõu:
Noorte ulukite liha marineerib kiiremini, vanemate loomade liha tuleb marineerida kauem. Liha peab olema marinaadiga kaetud ja marineerida tuleb jahedas, alla 8°C.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga