Krõbedad kõrvitsaviilud

kõrvitsat
kanamune
riivsaia
soola
purustatud musta pipart
praadimiseks õli

1. Eemalda käega või lusikaga kõrvitsa sisemine pehme osa koos seemnetega. Lõika kõrvitsast 4-5 mm paksused viilud. Koori koor ja lõika ära ka viilu külge jäänud pehme osa. Raputa puhastatud kõrvitsaviiludele veidi soola ja tõsta kõrvale.
2. Klopi lahti munad ning maitsesta soola ja pipraga.
3. Paneeri kõrvitsaviilud munasegus ja riivsaias ning prae pannil kaane all kuumas rasvas keskmisel kuumusel pruuniks. Kontrolli, et kõrvits oleks pehme. Vajadusel vähenda kuumust.
Serveeri kuumalt või külmalt, soovikorral koos hapukoorega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga