Lumekrabivaht

200 g lumekrabiliha (vici)
200 g toorjuustu
1 riivitud sidrunikoor
musta purustatud pipart
veidi jahvatatud ingverit
soola
kreekereid

Haki krabiliha peeneks, riivi sidrunikoor. Pane toorjuust, karbiliha ja sidrunikoor vahustamiseks kaussi, lisa maitseained ja mikserda ühtlaseks tugevaks massiks. Lao kreekerid vaagnale. Pane krabivaht kondiitrikotikesse ja pritsi läbi kondiitrikoti kreekeritele kena vahumüts. Kaunista näiteks punaseroosi kroonlehega.
Serveeri suupistena.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

2 kommentaari “Lumekrabivaht

  1. väga lihtne, hõrgutav ning ülimalt kaunis serveering. Selline suupiste on viimasepeal.Kindlasti pakun seda edaspidi kuskil cateringi töös.