Mee ja aniisiga küpsetatud kanarind

4 kanafileed
100 g mett
veidi purustatud aniisi
õli küpsetamiseks
soola

Lisandiks:
2 avokaadot
3 küüslauguküünt
50 g oliiviõli
1 tl sidrunimahla
musta purustatud pipart
maitserohelist

Määri kanafilee sidruni, soola ja mee seguga. Lase 10 minutit seista. Küpseta kuumal pannil, kuid aeglasel tulel, nii, et kanafilee kenasti läbi küpseks, kuid ei läheks kõrbema.
Valmista lisand. Puhasta avokaado, lõika pooleks ja valmista sellest lehvik, tehes terava noaga sisselõiked nii, et avokaado üks ots jääks kinni. Aseta vili taldrikule ning valmista purustatud küüslauguküünest, sidrunimahlast, piprast ja oliiviõlist kaste. Vala avokaado sellega üle. Tõsta küpsetatud kanarind selle kõrvale ja kaunista maitserohelisega.
NB! Ei midagi rasket, lihtne -kuid kergelt eksootiline!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga