Pastaroog mereandidega

1 pakk spagette (500 g)
200 g suuremaid krevette
200 g sinimere tigusid
hakitud maitserohelist
200 g rõõska koort
100 g mugulsibulat
õli
soola
kaunistuseks maitserohelist

Keeda spagetid vastavalt pakil antud juhisele. Kurna liigne vesi välja ja lisa veidi õli, et spagetid üksteise külge ei kleepuks.
Valmista ette mereannid. Pese sinimereteod, kui vaja kasuta selleks ka pehmemat harjakest. Pane pann või kastrul tulele, lisa õli, ning küpseta selles hakitud sibulat seni, kuni see muutub klaasjaks. Lisa kooritud krevetid ja kohe ka sinimerekarbid. Küpseta kergelt läbi, lisa sool. Viimasena vala kastrulisse rõõsk koor ja hauta mereande seni, kuni koor kastrulis pakseneb. Serveeri keedetud spaketid keset taldrikut mille ümber aseta mereandidest koorehautis. Kaunista maitserohelisega.
NB. Esmapilgul tundub kallis, kuid kui valmistada täpselt neljale, tuleb tulemus odavam kui toit lihast.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga