Midagi maitsvat Inglismaalt – Jacket potatoes

4 suuremat kartulit (4 inimesele)
2 karpi tuunikala vees
1 purk ube tomatis
majoneesi
sibulat
riivjuustu
võid

1. Küpseta pestud ja koorimata kartulid ahjus.
2. Sega tuunikala ja majonees pehmeks seguks.
3. Lõika kartulid pealt pooleks nii, et alt jääks kinni.
4. Määri kartulid seest kergelt võiga, tõsta peale kuumutatud oad, tuunikalasegu, hakitud sibul ja juust.
Hakka sööma. Uskumatult hea!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

8 kommentaari “Midagi maitsvat Inglismaalt – Jacket potatoes

  1. Mina panen Jacket Potato-le: tuunikala, maisi(konservi) ja Hellmannsi majoneesi segu ja kui tahan vaheldust siis kergelt soolatud kodujuustu rohelise sibulaga.Mõlemad on väga head.

  2. Mina panen kartulid peale tuunikala t`aidise ja j`amedalt riivitud juustu peale panemist veel grilli alla umbes 5-10 minutiks, siis on juust h`asti sulanud ja kartulid ka pealt m`onusalt kr`obedad.

  3. Ahjus k`upsetamine v`otab v`aga kaua aega. Kiiremini saab kui panna pestud ja kahvliga toksitud kartulid mikrolaineahju umbes 7-10 minutiks (nelja kartuli puhul). Seej`arel k`upsevad kartulid ahjus umbes poole tunniga.