Köögiviljasnäkid dipikastmega

300 g värsket kurki või varssellerit
400 g lillkapsast
1 kollane paprika
1 punane paprika
2-3 porgandit

JOGURTI-KETSUPI DIPIKASTE:
1 dl maitsestamata jogurtit
0,5 dl ketshupit
0,5 dl majoneesi (nt mahe)

KÜÜSLAUGUKASTE:
2 dl hapukoort
2 purustatud küüslauguküünt
0,5 tl aroomisoola

1. Tee mõlemad kastmed, segades kokku selleks ettenähtud ained. Pane külmkappi pooleks tunniks maitsestuma.
2. Samal ajal, kui kastmed on külmas, puhasta ja tükelda köögiviljad – lillkapsas lõika õisikuteks, ülejäänud piklikeks kangideks.
3. Lao köögiviljad vaagnale ning serveeri kastmed kausikestes kõrvale.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga