Minestrone supp

1 mugulsibul
1-2 küüslauguküünt
500 g külmutatud köögivilju
õli praadimiseks
300 g sinki
1 l vett
1-1,5 dl sarvekesi (makaronid)
2 köögivilja- või lihapuljongikuubikut
2 sl ketshupit
1 tl suhkurt
0,25 tl purustatud musta pipart
serveerimiseks:värsket peterselli

1. Haki sibul ja küüslauk peeneks. Pane koos köögiviljade ja õlitilgaga potti ning pruunista paar minutit.
2. Lõika sink ribadeks, lisa koos sarvekestega potti.
3. Kalla hulka vesi ja murenda puljongikuubikud. Keeda 10 minutit või kuni sarvekesed on pehmed. Maitsesta ketshupi, suhkru ja pipraga, sega läbi ning tõsta kausikestesse. Puista peale hakitud peterselli.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

6 kommentaari “Minestrone supp

  1. Minestrone on ikkagi Itaalia aedviljasupp, kusjuures väga maitsev supp. Antud retsepti järgi valmistatud supi nimi võiks olla – ja ketsup päästab toidu :).

  2. Tema hea omadus on see, et saab ruttu valmis. Mind isiklikult häiris suitsulihamaitse supis (selline tunne, nagu sööks hernesuppi), selle koguse liha võiks edukalt asendada mõne muu vorstikraamiga, aga muidu väga maitsev!

  3. Minestrone fänn

    Minestrone peaks ju roheline olema, vähemalt Itaalia restoranides (nt Controverto) on…

  4. Kiire ja maitsev. Paljudes poodides on müügil spetsiaalselt minestrone supi jaoks mõeldud külmutatud köögivailja segupakid. Minu meelest võivad singi asemel olla ka sama kogus tükeldatud viinereid.