Lihtne kohupiimatort

Taigen:
7 muna
7 sl suhkurt
7 sl jahu
natuke vaniljepulbrit

Täidis:
1 marjatoru (kohupiimapasta)
1 pk vahukoort
3 kiivit
2 banaani
1 magus apelsin
värskeid maasikaid
haput moosi

1. Eralda munakollased valgetest.
2. Lisa suhkur munakollastele ja vahusta. Vahusta ka munavalged.
3. Sega kokku ja lisa sõela abil jahu ja vaniljepulber.
4. Vala taigen ümarasse küpsetusvormi ja aseta eelnevalt kuumutatud ahju ja küpseta 180°C juures umbes 30-35 min. Lase peale küpsemist ahjus veidi seista. 5. Seejärel vahusta vahukoor ja sega kohupiimapastaga, tükelda puuviljad.
6. Valmis kook lõika kihiti kolmeks, iga kihi vahele määri kohupiima-vahukoore massi ja aseta puuviljalõike, kõige alumise kihi vahele määri haput moosi. Ülejäänud kohupiima-vahukoore segu määri tordi peale ja külgedele, kaunista pealt apelsiinilõikude ja pooleks lõigatud maasikatega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga