Linnuliha shokolaadikastmes

4 kanafileed
soola
karrit
100 g tumedat shokolaadi
200 g 20%-list hapukoort
õli praadimiseks

1. Maitsesta kanafilee soola ja karriga. Küpseta kuumal pannil kanafilee mõlemalt poolt kuldpruuniks. Jäta pannile. Keera kuumus väikemaks ja lisa kanafileedele hapukoor.
2. Riivi tume mõrushokolaad ja sega see panniloleva hapukoorega. Lase kanafileel kastmes kuni 10 minutit haududa, ehk seni, kuni ka riivitud shokolaad on sulanud.
3. Serveeri keedetud sõmera riisiga või hoopis ahjukartulite ja kerge värske salatiga. Kui soovid toidukõrvale ka veini pakkuda, siis just kuiv ja vürtsikas valge vein oleks siia kõige sobilikum.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

8 kommentaari “Linnuliha shokolaadikastmes

  1. jah,seda küll,et shokolaadi 100g asemel võiks seda olla mitte rohkem,kui 20g,muidu on tõesti magustoit(muidugi mitte solk,mida mõned siin mainivad,kes ei tea kokandusest mitte mu……gi)

  2. proovisin teha seda kana shokolaadikastmes, aga see tuli nagu magustoit.
    Äkki on retseptis mingi viga ja shokolaadi ei pea mitte 100 g panema vaid 10 grammi? Igatahes kui seda sõin, siis see oli nagu riis shokolaadiga, nagu magustoit, mitte soolastoit.