Pärmi – lehttaigna – juustu pajaroog

500 g pärmi lehttainast
veidi võid ahjuvormi määrimiseks
300 g keedetudi kartuleid
50 g keedetud porgandeid
200 g hakkliha
soola
pipart
2 keskmist mugulsibulat
100 g hautatud broccolit
200 g sulatatud juustu

1. Keera ahjukraad 180°C-ni ja eelsoojenda ahi. Valmista ahjuvorm ette. Määri võiga kõik ahjuvormi sisemised küljed. Laota tainas vormi nii, et ka küljed oleksid kaetud. Tee kahvliga taignasse mõned augud, see aitab taignal ühtlasemalt küpseda. Pane tainas ahju ja eelküpseta seda 15 minuti. Sellel ajal valmista pajaroa täidis.
2. Pane pann tulele, lisa veidi õli ja küpseta selles hakkliha ja hakitud mugulsibulad. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Haki keedetud kartulid, broccoli ja porgandid väiksemateks tükkideks.
4. Kui tainas on piisavalt ahjus olnud, täida see kihiti, keedetud ja hakitud köögivilja ja küpsetatud hakklihaga. Maitsesta vajadusel veel soolaga. Viimasena lisa sulatatud juust ja kata sellega kogu ahjuvormi täidis.
5. Pane vorm ahju ja küpseta 180°C juures veel kuni 20 minutit. Valmis ahjuraol lase veidi jahtuda, nii on seda parem vormist kätte saada. Serveeri koos värske salatiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

65 kommentaari “Pärmi – lehttaigna – juustu pajaroog