Küpsetatud kõrvits

600 g kõrvitsat
200 g väiksemaid tomateid
veidi oliiviõli
1 tl hakitud värsket või ½ tl kuivatatud basiilikut
1 tl hakitud värsket või ½ tl kuivatatud koriandrit
1 tl hakitud värsket või ½ tl kuivatatud pune
soola
purustatud musta pipart

1. Pese kõrvits ja tomatid voolava vee all. Kuivata kõrvits majapidamispaberiga. Eemalda kõrvitsa viljalihast pehme seemnekoda. Lõika kõrvitsast sektorid.
2. Valmista maitsestamise segu. Selleks sega kokku õli ja maitseained ja määri nendega kõrvitsasektorid ja tomatid. Et tomat paremini maitset saaks, tee tomati tippu noaga väike ristlõige.
3. Aseta köögivili ahjuplaadile. Kata fooliumiga ja küpseta eelkuumutatud ahjus 200°C juures kuni 20 minutit. Köögiviljade kõrvale sobib mistahes küpsetatud liha.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga