Täidetud porru koorekastmes

2 jämedamat porrut
200 g segu hakkliha
2 mugulsibulat
soola
pipart
50 g riivitud juustu
200 g rõõska koort
õli

1. Puhasta ja haki sibul. Sega kokku hakkliha, hakitud sibul ja maitseained.
2. Puhasta porru ja lõika porru valgest otsast 10 sentimeetrine lõik. Aseta porru korraks kuuma vette, nii saad porru kihid kenasti lahti.
3. Täida porru torud saadud hakklihamassiga ja küpseta need ahjuplaadil eelkuumutatud ahjus 175°C juures 20 minutit.
4. Tõsta porru küpsetusvormi, lisa rõõsk koor ja küpseta ahjus veel kuni 15 minutit. Serveeri näiteks kartulipannkookide ja värske salatiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga