Havai kalasupp kookospiimaga

1,5 l köögiviljapuljongit
100 g mugulsibulat
100 g riivitud porgandit
100 g varssellerit
300 g erinevat valget ja punast kala
200 g (1 purk) kookos piima
hakitud tilli
vajadusel soola
30 g õli

1. Pane vesi keema. Haki sibul ning küpseta see koos riivitud porgandi ja hakitud varsselleriga pannil kuumas õlis kergelt läbi.
2. Vala segu puljongisse, lisa ka hakitud till. Lase supil keema tõusta.
3. Viimasena lisa hakitud kalaliha ja kookospiim. Vajadusel maitsesta suppi soolaga. Kaunista supp petersellilehega. Serveeri.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

9 kommentaari “Havai kalasupp kookospiimaga

  1. Supper hea supp! Lisaks kalale lisasin ka teisi mereande( krevette, hiidkrevette jne). Ei tea, kas see supile just maitset juurde andis, kuid vårvi ja ponevust lisas kindalsti.
    Supi korvale soovitan suua vårsket saia voi sepikut( voib ka ahjus krobedaks lasta)