Veinis küpsetatud lõhe

500 g lõhefileed
soola
oliiviõli
4 cl valget kuiva veini

TÄIDIS:
0,5 tl riivitud sidrunikoort
200 g toorjuustu
100 g sulatatud juustu

1. Lõika fileest õhukesed viilud. Laota need lõikelauale. Maitsesta soolaga, filee pehmendamiseks võid piserdada veel ka oliiviõliga.
2. Valmista täidis. Sega kokku toor- ja sulatatud juust, lisa ka riivitud sidrunikoor. Vajadusel maitsesta soolaga. Aseta lusikatäis täidist igale kalafileele. Keera kalafilee rulli ja küpseta pannil, keskmisel kuumusel. Enne kalaroa päris valmimist vala pannile ka vein ja hauta lõherulle veel 2-3 minutit. Serveeri keedetud kartuli ja maitserohelise ning sidruniviiluga!

Ka see roog sobib suurepäraselt jõulu- ja aastavahetuse lauale.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga