Üleküpsetatud melon kanafileega

500 g arbuusi
2 lahtiklopitud muna
3 tl tðillipipart

LISAND:
1 kanafilee (iga sööja kohta)
veidi soola
2 tl suhkrut
õli

1. Maitsesta kanafileed soola ning suhkruga ja küpseta pannil tasasel tulel, nii et kanafilee ka seest küpseks saab, kuid suhkrust moodustuv karamell kõrbema ei läheks.
2. Lõika arbuus parajateks viiludeks, kasta lahtiklopitud munasegusse ja seejärel tðillipiprasse. Küpseta ka arbuus pannil, mõlemalt poolt.
3. Serveeri nii kanafilee kui ka arbuus ühel taldrikul, kaunista maitserohelisega.

Lisainfo: Tervislik ja lahja, kiiresti valmiv roog. Kanafilee võid asendada ka sulle enim sobivama lihaga. Mitme sööja korral korruta retseptis antud kogused vaid sööjate arvuga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

6 kommentaari “Üleküpsetatud melon kanafileega