Kaheksajalad riisinuudlitega

400 g väikeseid kaheksajalgu
sojakastet
2 punast paprikat
0,5 tl riivitud ingverit
õli
1 pakk riisinuudleid

1. Keeda riisinuudlid pakil antud õpetuse järgi (Keev vesi vala riisinuudlitele peale ja lase 3-5 minutit seista. Vala vesi ära, lisa nuudlitele veidi õli ja serveeri).
2. Puhasta paprika ja lõika viiludeks. Vala õli pannile ja küpseta selles paprikaviilud, lisa ka väikesed kaheksajalad (ära tükelda!). Maitsesta sojakastme ja ingveriga. Küpseta veel veidi, ehk nii kaua, kuni kaheksajalad tõmbuvad kokku ja muutuvad „rosettideks“.
3. Kata taldriku põhi riisinuudlitega ja aseta nende peale kaheksajalad ja paprika. Kaunista maitserohelisega ja serveeri roog kohe.

Lisainfo: Kaheksajalad ei taha liiga kaua küpsemist! Ingver annab toidule idamaise maitsevarjundi mis sobib kokku just mereandide ja õrnade riisinuudlite hõrgu maitsega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga