Virsiku – kohupiimatort

1 pakk Juubeli tordipulbrit
2 pakki kohupiima
4 muna
5 sl suhkrut
2 banaani
250 ml 10% hapukoort
50 g võid
1 suur virsikukompott
1 pk tarretise pulbrit

1. Sega kohupiim suhkruga. Lisa munad ja sega käsitsi. Lisa hapukoor ja sega taigen ühtlaseks. Tükelda banaanid viiludeks ja lisa tainale.
2. Võta soovitatavalt lahtikäiv tordivorm. Tõmba noaga õhukesi või laaste vormi põhja.
3. Jaga tordipulber kolmeks ja kata 1 osaga vormi põhi. Vala ettevaatlikult peale pool tainast ja kata teise juubeli tordipulbri osaga. Vala peale teine taina pool ja raputa peale viimane tordipulbri osa. Kata ülejäänud või laastudega.
4. Küpseta 200°C ahjus 45-60 minutit (Mida kauem seda parem).
5. Kurna virsikud ja viiluta need. Kata tort virsiku viiludega ja tee juhendi järgi peale tarretis.
Soovitatavalt hoida külmkapis terve öö.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

4 kommentaari “Virsiku – kohupiimatort

  1. Segadus pulbriga

    Seda võiks täpsustada, kas küpsetuspulber lisada pulbrina või nn. valmis pulber (segatuna veega).
    Ning soovitavalt millist kohupiima?

    Meil küll see kook ei õnnestunud ega maitsenud. Kuidagi vedel jäi.

  2. seda oli tõeliselt lihtne valmistada ja tulemus oli suurepäraselt maitsev! meeldis nii noortele kui ka vanadele.. soovitan kõigile, kui tahetakse midagi uutmoodi küpsetist ise teha!