Põdrafilee juustukasukaga

500-600 g põdrafileed
3 mugulsibulat
u 4 suurt küünt küüslauku
200-300 g juustu
majonees katteks

1. Lõika põdrafileest 1-1,5 cm paksused tükid ja vasarda õhukeseks.
2. Lao ahjuplaadile ja määri purustatud küüslauk peale (ära koonerda).
3. Puista peale hakitud sibul ja selle peale jämedalt riivitud juust.
4. Vala üle majoneesiga ja ahju!
Küpseta 200°C juures kuni pealispind sulab ühtlaseks, siis keera u 60-70°C peale ja lase küpseda 1,5 tundi kuni liha on täiesti mure ja juust kuldpruun.
Kattematerjaliga, nagu öeldud, koonerdada ei maksa!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga