Lõherullid

600 g lõhefileed
200 g toorjuustu
1 tl hakitud maitserohelist
1 sl majoneesi
1 sidrun
soola
purustatud musta pipart

Valmista lõhefilee ette: lõika piki fileed kuni 0,5 cm paksune riba. Aseta see toidukilele ja maitsesta soola ja musta pipraga. Pritsi peale ka veidi sidrunimahla. Valmista toorjuustust, maitserohelisest ja majoneesist kreem, segades ja vahustades ained. Maitsesta soovi järgi soola ja pipraga. Kata lõhefilee kreemiga ja rulli toidukile abil filee kokku. Aseta lõherull paariks tunniks külmikusse tahenema. Serveeri lahtilõigatud rull maitserohelise ja sidruniviiludega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

123 kommentaari “Lõherullid