Penned ananassiga

0,5 pk pennesid (vm. makarone)
1 pk vahukoort
1 väike ananassikonserv
150-200 g sinki (parem on taine, nt. talusink)
veidi jahu või kastmepaksendajat
soola

1. Keeda penned ja maitsesta soolga nagu tavaliselt.
2. Prae pannil sink, lisa pool ananassikonservist ja natuke ka vedelikku. Prae need lusikatäie jahuga (et kaste tükki ei läheks) ja lisa vahukoor ning lase kastmel pakseneda.
3. Valmis penned kurna ja pane potti tagasi ning kalla peale kaste – sega ja serveeri.

NB! Toit on parim kui süüa teda kohe.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

7 kommentaari “Penned ananassiga

  1. Tegin ja väga maitses, hea lihtne teha ka. Minupoolsed ettepanekud: kui kasutada sinki, siis hävti väikesed tükid lõikuda, parem on vist isegi suitsuvorst vms. Sink oli liiga aktiivne. Ja siis peale kastme segamist pennedega segasin selle modru omakorda riivjuustuga. Nämma!

  2. Väga mõnus toit- mees ytles ka, et maitseb parem kui välja näeb 😉 Veidi värvi võiks sees olla küll, muidu paistab suht hale ja jahune, aga maitseb mõnnalt!