Salat türgi ubadega

175 g poolitatud kirsstomateid
1 tl kristallsuhkrut
450 g lõigatud otstega türgi ube
175 g tükkideks lõigatud fetajuustu
soola ja jahvatatud musta pipart

Kaste:
3 sl valge veini äädikat
1/4 tl magusamat sinepit
2 purustatud küüslauguküünt
6 sl oliiviõli

Kuumuta praeahi 230°C-ni. Pane kirsstomatid küpsetuspaberile lõikepool üles. Puista peale suhkrut ja lisa maitse järgi soola ja pipart. Küpseta 15 minutit, seejärel tõsta jahtuma.

Pane oad 10 minutiks soolaga maitsestatud vette keema. Vahepeal valmista kaste, segades komponendid omavahel, maitsesta. Nõruta keedetud oad ja vala kaussi ning maitsesta salatikastmega. Kui oad on jahtunud sega juurde küpsetatud tomatid ja fetajuust. Serveeri.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga