Hõrk linnuliha salat

1 tükk punast kapsast (300 g)
u 25 g värsket ingverit
1 granaatõun
3 sl sidrunimahla
1 sl suhkrut
1/2 tl soola
1/4 tl musta pipart
1 dl pähkliõli
1 dl koorimata mandleid
1 dl värskeid või külmutatud pohli või mustsõstraid, salatit
200 g suitsutatud linnuliha

Eemalda kapsa välislehed ja lõika kapsas juustuhöövliga peeneks. Koori ingver ja riivi see peene riiviga. Lõika granaatõun pooleks, võta sisu teelusikaga välja ja sega kastmeks granaatõuna sisu ja väljavalgunud mahl, sidrunimahl, suhkur, sool, pipar, ingver ja õli. Lase mandlid korraks keema ja koori. Rösti need kuival pannil. Purusta mandlid. Sulata jäised marjad. Sega riivitud kapsas, marjad, mandlid ja salati tükkideks rebitud lehed läbi ja lisa kaste, sega. Jaota segu neljale taldrikule. Lõika liha viltu õhukesteks viiludeks ja tõsta taldrikutele salati kõrvale.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga