Võileivatort suitsukana ja virsikutega

1 suur pakk röstsaia
400 g suitsukana
4 sl hapukoort
4 sl majoneesi
0,5 tl karrit
1 tl ürdisoola
1 prk (825 g) virsikukompotti
1 dl sidrunimaitselist gaseeritud vett

Kaunistamiseks:
Philadelphia toorjuustu
konservvirsikuid
midagi rohelist (sibul, salat, petersell jne.)

1. Sega hapukoor majoneesiga, maitsesta ürdisoola ja karriga.
2. Lõika suitsukana väikesteks kuubikuteks, lisa hapukoore-majoneesisegule. Lisa ka nõrutatud ja tükeldatud virsikud.
3. Lao alusele 4 röstsaia viilu (lõika koorik ära), immuta gaseeritud veega ja kata poole koguse täidisega. Lao uuesti kiht saia, immuta ja kata täidisega. Pane veel kiht saia, immuta ning kata tort toidukile või fooliumiga.
4. Tõsta külma ja hoia seal järgmise päevani. Määri pealt ja külgedelt toorjuustuga ning kaunista.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

4 kommentaari “Võileivatort suitsukana ja virsikutega