Porgandi püreesupp

3 porgandit
1 mugulsibul
1/2 dl pudruriisi (ümarateraline riis)
2 sl õli
6 dl vett
1 köögiviljapuljongi kuubik
riivitud muskaatpähklit

serveerimiseks värsket peterselli

Koori ja tükelda juurviljad. Kuumuta köögiviljad ja riis õrnalt õlis läbi kastrulis. Lisa vesi ja puljongikuubik. Keeda kuni riis ja köögiviljad on pehmed. Püreeri suppi saumikseriga või köögikombainis. Kuumuta suppi kuni keemiseni ja maitsesta. Serveerimisel riputa supp üle hakitud peterselliga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

4 kommentaari “Porgandi püreesupp

  1. Mina panin maitseks sulatatud juustu kukeseene maistelist, puljongikuubikut ei lisanud … ja tulemus… Meeldiv mõnus maitse :)

  2. Peterselli asemel panin peale kohvikoort ja maitsestasin muskaatpähkliga. Ja kõrvale saia. Täitsa mõnev.