Pirni- ja shokolaadikook

100 g nisujahu
100 g suhkurt
1 tl vaniljesuhkurt
2 tl riivitud apelsinikoort
2 sl kakaod
2 muna
2 sl apelsinimahla
1/2 tl küpsetuspulbrit
75 g pehmet võid
1-2 pirni
void vormi m”rimiseks

1. Mõõda kõik koostisosad taigna jaoks kaussi ja sega kiiresti kokku, kõige parem oleks seda teha koogikombainiga.
2. Koori pirnid ja eemalda sudamikud.
3. Lõika pirnid veeranditeks ja aseta need võitatud vormi (diam. 20 cm) põhja.
4. Vala taigen pirnidele peale. 5. Küpseta kooki 175°C juures ca 35 minutit kõige alumise resti peal.
6. Lase koogil pisut jahtuda ja tõsta siis vormi seest valja.
Kõige parem on lahtikäiv vorm.
Serveeri vaniljekreemiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Pirni- ja shokolaadikook