Aedviljakotletid 2

300 g kapsast
300 g külmutatud juurviljasegu (porgand, hernes, lillkapsas, paprika vms.)
4 sl täisteranisujahu
1-2 hakitud küüslauguküünt
pipart
soola
võid praadimiseks

1. Riivi või lõika kapsas pikkadeks ribadeks ja prae läbipaistvaks ning maitsesta.
2. Lisa juurviljad ja hauta 10 minutit kaane all (vajadusel lisa veidi vett).
3. Sega jahu 0,5 dl veega ja vala pannile, sega korralikult, kuni tekib ühtne mass.
4. Võta pann pliidilt ja lase jahtuda. Vormi, kahe supilusika abil, väikesed kotletid, pressides neid kõvasti kokku, et vedelik tuleks välja.
5. Prae kotletid võis kuldpruuniks ja serveeri majoneesiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga