Kaerahelbeküpsised

125 g margariini
1/2 kl suhkrut
2 muna
vaniljet
kaerahelbeid

1. Sulatada või, lisa suhkur, munad ja vanilje.
2. Sega sisse kaerahelbeid, kuni segu on piisavalt paks.
3. Pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile lusikaga väikesed pätsid.
4. Küpseta ahjus kuni on pruunistunud, umbes 10 – 15 min.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

20 kommentaari “Kaerahelbeküpsised

  1. Eks igaükst teab lõpuki ise, mida ta sööb ja kuidas paremini maitseb. Retsept on ette antud raam, millel saab aineid lisada ja ära vahetada. Mina näiteks puistan pähkelid veel natukene taignasse. Ja või asemel, kasutan üht õlulaadset.

  2. Kavatsen homme noorteklubis neid küpsetada, eks annan siis teile teada kuidas mul see asi välja kukub:P

  3. mina küll panin jahu juurde…
    sest muide se vedelik ju vajub põhja ja ülalt jäävad nad kuivaks.
    Noh päris head tulid

  4. ei no tegelt kas keegi ei viitsi siis kirjutada on sinna seda jahu siis vaja vöi mitte. ei ole ma jah meister kokk nii et eks see tundub teile nii lihtne ja loogiline aga no ma siuke sutsu kogenematu siin köögis nii et mnjah on seda jahu vaja siis vöi mitte.

  5. tahaks öelda niipalju et kaerahelbeidpaned niipalju kui piisavalt paks mass on juba…muidu vajuvad pätsikesed plaadil laiali…
    ja hinnata saad retsepti juhul kui ise kokk oled sest toit kukub välja ikka nii kuidas kokk teeb…

    peaks veel mainima et väga head on….eriti meeldib õhtul nosida…õhtusöök söödud ja tunned et mahuks nagu veel….isa sõi just poti põhja kh ära…siis on ikka täiega hea põske pista..;)
    head isu!!