Õllepõrsas

1 kg põrsa seljaliha
3 dl õlut
0,5 kg rooskapsaid
1 tl soola
1 tl musta pipart
2-3 küüslauguküünt
2 sl võid
2 mugulsibulat
maisitärklist

1. Pese ja kuivata liha ning hõõru maitseainetega sisse.
2. Pruunista liha pajas, kuumas võis. Lõika sibulad sektoriteks ja lisa patta liha juurde.
3. Vala patta pisut õlut ja lase kaane all tubli tund või pisut rohkem haududa. Lisa aeg ajalt pisut õlut.
4. Puhasta rooskapsad ja keeda pehmeks (umbes 10 minutit).
5. Valmis liha alt kurna praeleem, paksenda seda väheses külmas vees segatud maisitärklisega ning aja korraks keema.
Serveeri kaste liha ja kapsaste juurde.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga